Onroad (Fuel & Elektro)


OMK’s Onroad bane er asfaltert med svært fin asfalt, og med høy nøyaktighet! Dette gjør banen egnet for de fleste klasser innen Onroad (banebil). Banen er opprinnelig bygget for 1:8 Track (fuel), som regnes for å være den raskeste klassen innen Onroad. Dette gjenspeiler seg i bred bane, lang slette og romslige svinger. Banen går derfor for å være svært rask, særlig for en 1:10 skala bil. Her blir med andre ord både maskin og fører satt skikkelig på prøve! Heldigvis har banen godt med gress rundt, slik at utkjøringer sjelden er dramatiske for bilene.

På denne banen tillates også 1:5 skala biler. Mindre Onroad biler tillates, men banen blir nok i største laget for disse. Ingen form for Offroad biler tillates, da disse drar jord og gress ut på banen.

Ingen kjøring med nitro biler etter kl 21 grunnet støy.

Mekkeområdet som vi deler med elektro offroad finner du like ved siden av. Her finnes alt man kan forvente på en fullverdig og moderne RC bane! Romslige mekkebord med lys og strøm, pluss tilgjengelig kompressor for rengjøring. Både mekkeområdet og kjøretårnet er under tak, slik at man kan holde seg tørr når det regner. Banen er også opplyst, slik at kjøringen kan fortsette godt utover kvelden. Banen er utstyrt med tidtakersystem, koblet opp mot internett. Ved kjøp av transponder kan du dermed få se dine rundetider umiddelbart!

Utenom selve kjøringen så har vi et positivt sosialt miljø her, og fyrer hyppig opp grillen! Hos oss er man velkommen både med og uten bil! Den beste måten å starte med RC på er faktisk å henge litt i miljøet før du kjøper noe som helst! Ved å spørre noen enkle spørsmål kan du unngå å kjøpe katta i sekken!

For spørsmål relatert til asfaltbanen send epost til onroad@oslomodellbilklubb.no