Våre baner


OMK har tre store baner disponible på anlegget, som vi for øvrig deler med Osloungdommens motorsenter og OMS Trial-klubb. Vi har en stor asfaltbane, offroadbane med kunstgressdekke, og offroadbane med leiredekke. Bruk av banene forutsetter medlemskap i OMK.

Et typisk spørsmål for nye er: Når er banene åpne?

Våre baner er alltid åpne. Men bommen opp til Motorsenteret er ikke alltid åpen. Den er åpen når senteret er åpent. I tillegg til når noen er og trener (som avtales i de respektive Facebook gruppene våre). Skulle bommen være stengt kan du om du ønsker gå opp bakken for så å gå og trene. Uansett ingen trening med nitro biler etter kl 21.

Vi kan dessverre ikke tilby egen nøkkel til bommen. Disse har vi kun et fåtall av, og de er derfor forbeholdt de i styret og dugnadsgruppa.


1:10 Offroad – Elektro bane

1:10 Offroad (Elektro) banen er dekket med kunstgress, og kan by på et utvalg av hopp, doseringer og dropp. Banen er bygget med tanke på størrelsen og vekten av elektrobiler i skala 1:10. Nitro-biler og større biler enn 1:10 skala tillates derfor ikke. Mindre biler er tillatt, skjønt hoppene kan bli i største laget.

Les mer

1:8 Offroad – Fuel & elektro bane

1:8 Offroad (Fuel / Elektro) banen er bygget primært med leiredekke, og kan by på en variasjon av hoppkombinasjoner og høyhastighetstraseer. Banen er bygget med tanke på vekt og størrelse av fuel buggy i skala 1:8. Større biler enn 1:8 tillates derfor ikke. Elektrobiler i skala 1:8 eller mindre tillates. Her gjelder egne kjøredager.

Les mer

Onroad – Fuel & elektro bane

Onroad (Fuel / Elektro) banen er asfaltert med finkornet asfalt, og med omkransende gress. Banen er bygget med 1:8 Track i tankene. Men den er også ypperlig til onroad-biler i 1:10 skala. Biler opp til 1:5 skala tillates. Her er både fuel og elektro tillatt.

Les mer