Om oss

Oslo Modellbilklubb er en forening som har til formål å samle RC-bil interesserte personer i alle aldre! Klubben har i dag medlemmer fra 6 til 60 år! Det eneste alle har til felles er interessen for radiostyrt bilsport. Enten din fascinasjon er for mekanikk og bygging eller konkurranse ved å kjøre på bane, så vil du finne likesinnede her! Vi er stolte av å kunne si at vi har et åpent og inkluderende miljø i klubben. Vi er bare glade for å svare på spørsmål eller hjelpe nybegynnere i gang!

Klubben har tre ulike baner, som til sammen dekker de mest populære klassene innen radiostyrt motorsport. Du finner nærmere beskrivelse av de enkelte banene og tillatte klasser under «Våre baner«. De ulike klassene kan du lese om her:
www.radiostyrtbilsport.no

Hvis du allerede har en bil, så ønsker vi deg velkommen til å prøve det du har! Om du ikke har kjøpt noe ennå, så anbefaler vi at du tar turen innom banene før du drar i butikken! En prat med noen i miljøet kan være av stor nytte før du velger hva du eventuelt skal kjøpe. Samtidig får du mulighet til å se de ulike bilene i aksjon.

Oslo Modellbilklubb er en forening drevet i sin helhet på frivillig basis. Anlegget vedlikeholdes og drives på dugnadsbasis. Vi har derfor ingen definerte åpningstider. Som hovedregel vil anlegget være tilgjengelige for bruk alle dager. Leirebanen har definerte kjøredager, forklart under «banebeskrivelsen«. På hverdagene er det motorsenterets ansatte som holder bommen åpen. Et antall av OMK’s medlemmer har også egne nøkler. Når bommen skal låses så plikter alle å umiddelbart kjøre sine biler nedenfor bommen. Men man kan fint parkere der nede, og gå til fots opp igjen. Det samme gjelder om bommen ikke er åpnet når du kommer til banen. Såfremt du er medlem av klubben, kan du fritt gå opp til fots.

Nybegynner:

Vi i OMK ønsker at klubben skal fortsette å vokse! Og vi har alle vært nybegynnere en gang! Selv om man kan lære seg så mangt på internett i disse dager, så er det ingen forutsetning med forkunnskaper når man blir medlem i OMK! Vi som allerede er i miljøet ønsker å være behjelpelige, slik at klubbens nye kommer raskest mulig inn i ting. Vær derfor ikke redd for å ta kontakt!

Foruten at vi ønsker alle nybegynnere velkomne til banen for å spørre om hjelp, så vil vi forsøke å være tilgjengelig på flere fronter. Sjekk innom «kontakt oss». Her vil du finne mail-adresser til de ulike gruppene. Du finner oss også på facebook, under www.facebook.com/oslombk. Husk på at alle som eventuelt svarer på dine spørsmål gjør det på frivillig basis. Det kan derfor variere hvor raskt man får svar.