Onroad (Fuel & Elektro)


OMK’s Onroad-bane er asfaltert med svært fin asfalt, og med høy nøyaktighet! Dette gjør banen egnet for de fleste klasser innen Onroad. Banen er opprinnelig bygget for 1:8 Track (fuel), som regnes for å være den raskeste klassen innen Onroad. Dette gjenspeiler seg i bred bane, lang slette og romslige svinger. Banen går derfor for å være svært rask, særlig innen 1:10 skala. Her blir med andre ord både maskin og fører satt skikkelig på prøve! Heldigvis har banen godt med gress rundt; slik at utforkjøringer sjelden er dramatiske for bilene.

På denne banen tillates også 1:5 skala biler. Mindre Onroad-biler tillates. Men banen blir nok i største laget for disse. Ingen form for Offroad-biler tillates, da disse drar jord og gress ut på banen.

Husk å sjekke regler for klokkeslett ved bruk av forbrenningsmotor.

Mekke-området som vi deler med elektro-offroad finner du like ved siden av. Her finnes alt man kan forvente på en fullverdig og moderne RC-bane! Romslige mekke-bord med lys og strøm, pluss tilgjengelig kompressor. Både mekke-området og kjøretårnet er under tak; slik at man kan holde seg tør igjennom en skur. Banen er også opplyst, slik at kjøringen kan fortsette godt utover kvelden. Banen er utstyrt med tidtaker-system, koblet opp mot internett. Ved kjøp av transponder kan du dermed få se dine rundetider umiddelbart!

Utenom selve kjøringen så har vi et positivt sosialt miljø her, og fyrer hyppig opp grillen! Hos oss er man velkommen både med og uten bil! Den beste måten å starte med RC på er faktisk å henge litt i miljøet før du kjøper noe som helst! Ved å spørre noen enkle spørsmål kan du unngå å kjøpe katta i sekken!

For spørsmål relatert til asfaltbanen send epost til onroad@oslomodellbilklubb.no