Våre baner


OMK har tre store baner disponible på anlegget, som vi for øvrig deler med Osloungdommens motorsenter og OMS Trial-klubb. Vi har stor asfalt-bane, offroad-bane med kunstgress-dekke, og offroad-bane med leire-dekke. Bruk av banene forutsetter medlemskap i OMK. Leire-banen forutsetter eget sesongkort, og har definerte kjøredager.

1:10 Offroad – Elektro bane

1:10 Offroad (Elektro) banen er dekket med kunstgress, og kan by på et utvalg av hopp, dosering, vertikalvegg og dropp. Banen er bygget med tanke på størrelsen og vekten av elektrobiler i skala 1:10. Nitro-biler og større biler enn 1:10 tillates derfor ikke. Mindre biler er tillatt, skjønt hoppene kan bli i største laget.

Les mer

1:8 Offroad – Fuel & elektro bane

1:8 Offroad (Fuel / Elektro) banen er bygget primært med leire-dekke, og kan by på en variasjon av hopp-kombinasjoner og høyhastighets-traseer. Banen er bygget med tanke på vekt og størrelse av fuel-buggy i skala 1:8. Større biler enn 1:8 tillates derfor ikke. Elektrobiler i skala 1:8 eller mindre tillates. Her gjelder egne kjøredager. Kjøring forutsetter også sesongkort eller kjøreavgift. Dette på grunn av nødvendig vedlikehold på banen.

Les mer

Onroad – Fuel & elektro bane

Onroad (Fuel / Elektro) banen asfaltert med finkornet asfalt, og med omkransende gress. Banen er bygget med 1:8 Track i tankene. Men den er også ypperlig til onroad-biler i 1:10 skala. Biler opp til 1:5 skala tillates. Her er både fuel og elektro tillatt.

Les mer