Kontakt oss

Hvor finner du oss?

Vi deler områder med Osloungdommens Motorsenter og OMS Trial-klubb, på Hvervenbukta 10 minutter utenfor Oslo. Kjør for eksempel Mosseveien, og ta avkjøringen mot Holmlia. Ta til høyre i rundkjøringen, mot Ingierstrand og Hvervenbukta. Følg bare veien i et par minutter. Rett etter du passerer brua ned til Ingjerstrand så vil du se et skilt opp til «Motorsenteret». Her holder vi til! Vær oppmerksom på at trial-sykler kan krysse veien så kjør sakte!

Anlegget ligger i naturskjønne og skjermede omgivelser. Så bli ikke overrasket om du har kjørt forbi anlegget mange ganger før, uten å vite om oss! Neste gang kan du jo svinge innom etter badeturen, og ta en titt på hva vi holder på med.

Alternativt kan du parkere kone og/eller barn på stranda, og ta turen opp hit selv.

Adressen er: Ljansbrukveien 33, 1250 Oslo, Norway

Kontaktinformasjon

Kontakt oss gjerne på epost dersom du lurer på noe. Vi har flere du kan maile, men inkludér hva det gjelder og se gjerne litt rundt på nettsiden først. Da finner du kanskje hva du er ute etter her.

For spørsmål angående biler, baner eller utstyr, bruk en av adressene nedenfor. Husk å inkludere kort hva saken gjelder i emnet, så er det lettere for oss å svare raskt!

1:8 Offroad: fuel.offroad@oslomodellbilklubb.no
(Denne adressen gjelder elektro biler i 1:8 skala også)

1:10 Offroad: elektro.offroad@oslomodellbilklubb.no
(Det er kun elektro biler tillat på denne banen)

Onroad/Track: onroad@oslomodellbilklubb.no
(Alle henvendelser rundt biler man kjører på asfalt)

For spørsmål angående betaling, medlemskap eller kjøreavgift bruker du disse. Husk å skriv kort hva det gjelder i emnet slik at vi raskere kan svare.

Medlemskap/faktura/kjøreavgift: medlemskap@oslomodellbilklubb.no

Ris og ros eller annet viktig: styret@oslomodellbilklubb.no

Web eller teknisk: webmaster@oslomodellbilklubb.no